>> GEN241 (INTER) - Cooking Name list check

Dear students,

GEN241 (INTER) : Here is a name list for this coming up Sat and Mon activity, please check your name, day and time is correct or not. For those who didn't sign your name for this activity in the class we have put your name in the name list already. ** PLEASE TELL YOUR FRIEND TO CHECK IT* If you don't come to this activity you won't get a point.

Please be on time on that day and don't forget to bring your own box for getting your food back. The place for your activity is behind our university. See you there.

If you have any questions please contact P'Sine at GENED Office or calling at 089 -885-8860 or 02-470-8784